Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen bij muziekactiviteit bij de Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

29 november 2020
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
13:00 - 16:00
Ouderen
2/2

Activiteit

Let op: Bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilligers verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze zelf meeneemt.

Elke zondagmiddag wordt er een muziekactiviteit voor de ouderen van de Vreugdehof georganiseerd. Een gezellige middag waar de ouderen onwijs blij van worden! Jij kunt hieraan bijdragen door de bewoners tijdens het muziekoptreden te voorzien van een drankje en een hapje. Tijdens de activiteit kun je een gezellig praatje met hen maken of samen naar de muziek luisteren. Na het optreden help je mee met opruimen en breng je de bewoners terug naar hun kamers. Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar. De ouderen kijken heel erg uit naar je komst!

Doelgroep & impact 

Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen