Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen met burendag in het Eben Haëzer

Zorgcentrum Eben Haëzer

17 september 2020
Wisseloord 219, 1106 MB amsterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
1/2

Activiteit

Het Eben Haëzer viert aanstaande donderdag 17 september burendag. De bewoners van het Eben Haëzer zullen naar het terras worden gebracht waar zij mogen genieten van een kopje koffie/thee en een lekker stukje gebak. Als vrijwilliger breng je de mensen (bijvoorbeeld in een rolstoel) vanuit hun kamer naar het terras. Schenk je eventueel koffie of thee in en maak je een praatje met de mensen. Veel bewoners zijn eenzaam waardoor het erg fijn voor hen is als er enthousiaste vrijwilligers zijn waar zij een praatje mee kunnen maken. Aan het einde van de activiteit zorg je er gezamenlijk voor dat de tuin weer opgeruimd is.  


Doelgroep & impact 

Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost. Eben Haëzer biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen en mensen met psychiatrische problematiek. Samen willen wij ervoor zorgen dat de bewoners en buren een fijne dag hebben. Met jou hulp moet dit vast lukken! 

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen