Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen tuinieren in de tuin van de Boogh

Boogh (Locatie Leidsche Rijn)

9 april 2021
Operettelaan 629, 3543 BR Utrecht Utrecht
10:00 - 15:00
Algemene hulp
2/3

Activiteit

Heb je de hele week binnen gezeten en heb je zin in wat lichaamsbeweging & frisse lucht? Kom dan vrijdag naar de Boogh om een handje te helpen.

De tuin van de Boogh is aan onderhoudt toe er is hulp nodig bij het onkruidvrij maken en het opschonen van de tuin. Dit zodat er weer mooie bloemen in kunnen bloeien.

Tussen al het harde werk door is er een koffiepauze en krijg je ook een lunch! Deze wordt aangeboden door de Boogh en bestaat uit onder andere soep en brood!


Doelgroep & Impact

Boogh Utrecht is een activiteitencentrum voor mensen met niet- aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. In het centrum is het mogleijk om aan diverse activiteiten deel te nemen. Het programma is afgestemd op de wensen van de cliënten. Hersenletsel kan zich op verschillende manieren uiten: van geheugenschade tot een lichamelijke beperking. Wil je meer weten over deze doelgroep?Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep mensen met een beperking. 

Meer weten over de Boogh? Kijk op:www.boogh.nl.

Help je mee?

Vind je het leuk om je handen vies te maken en op de vrijdag lekker door de tuin te struinen? klik dan hieronder op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Bereikbaarheid

Boogh ligt op twee minuten lopen van station Utrecht Terwijde.

Delen