Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020: High tea met bewoners van Laurens De Wilgenborgh

Laurens De Wilgenborgh

25 december 2020
Adriaan Kluitstraat 170, 3052 RJ Rotterdam
10:30 - 14:30
Algemene hulp
4/4

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor stadsgenoten die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door de fondsen Sluyterman van Loo, Reckitt Benckiser en RCOAK.


Activiteit

Help jij mee met de High Tea voor de bewoners bij Laurens De Wilgenborgh?  Het hele huis staat dan in teken van kerst, dus drink samen met de bewoners een gezellig een theetje met wat lekkers erbij. De bewoners leven hier helemaal van op en kunnen zo genieten van een vrolijke omgeving. Daar maak je een hoop bewoners erg blij mee!


Doelgroep & Impact

Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De locatie hecht veel belang aan persoonlijke aandacht en met de hulp van vrijwilligers kunnen ze daar nog beter voor zorgen. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.


Help je mee?

Zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen