Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Hockey with Wheely's - wedstrijddag

SV Kampong Amsterdam

6 maart 2021
Ravenswaaipad, 1106 AW Amsterdam
12:00 - 14:00
Mensen met een beperking
2/2
Activiteit
Elke zaterdag is er rolstoelhockey training voor mensen met een lichamelijke beperking. Vandaag spelen zij een wedstrijd voor de competitie rolstoelhockey. Sportief en leuk; er wordt geprobeerd op een zo hoog mogelijk niveau rolstoelhockey te spelen, maar de gezelligheid wordt niet vergeten. De sporters maken gebruik van elektrische (sport)rolstoelen. Er is vandaag hulp nodig bij de wedstrijdtafels. Heb jij zin in een sportieve middag? Er zijn twee shifts: van 11.00 -15.00 uur en van 15.00 - 18.00 uur.  

Doelgroep
Bij The Dolphins hockeyen mensen met een lichamelijke beperking. Ze zitten veelal in een electrische rolstoel. Wil je meer weten over hoe je moet omgaan met deze doelgroep? Klik hier voor een uitgebreide omschrijving. 

Help je mee?
Wil je ook vrijwilligen? Klik hieronder dan op 'ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Locatie
Indien je met het OV wil komen kun je het beste de metro nemen richting Gein, halte Reigersbos en loop dan richting de bibliotheek.

Let op: In de sporthal moeten zaalsportschoenen worden gedragen.

Delen