Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Hockeytraining voor mensen met een lichamelijke beperking

SV Kampong Amsterdam

12 juni 2021
Ravenswaaipad 5, 1106 AW Amsterdam
12:00 - 14:00
Mensen met een beperking
2/2

Activiteit

Als je van sporten houdt, dan is dit echt een activiteit voor jou! Elke zaterdag organiseert SV Kampong een hockeytraining voor mensen met een lichamelijke beperking. Er wordt getraind voor de regionale en de landelijke competitie rolstoelhockey. Sportief en leuk; er wordt geprobeerd op een zo hoog mogelijk niveau rolstoelhockey te spelen, maar de gezelligheid wordt niet vergeten. De sporters maken gebruik van elektrische (sport)rolstoelen en als vrijwilliger begeleid je de training en de sporters waar nodig. Bijvoorbeeld door het gereed maken en opruimen van de velden, het aangeven van materiaal en ook kun je helpen met de keeperstraining. Schrijf je snel in en kom gezellig mee doen!

Let op: het is verplicht om zaalsportschoenen te dragen in de sporthal

Doelgroep en impact

Bij SV Kampong hockeyen mensen met een lichamelijke beperking, die gebruik maken van een elektrische rolstoel. Kampong Rolstoelhockey is een vereniging waar voor alle leden plezier in de rolstoelhockeysport voorop staat. Op dit moment zijn er meer dan 70 sporters die, zowel op breedtesport- als topsportniveau, bij Kampong Rolstoelhockey spelen. Daarmee behoort Kampong Rolstoelhockey tot de grotere verenigingen van Nederland.

Help je mee?

Zin in een sportieve middag? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen