Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Huiswerkondersteuning voor kinderen van het voortgezet onderwijs bij De Argo

Activiteitencentrum Argo - Combiwel

7 januari 2021
Argonautenstraat 13, 1076 KJ Amsterdam Amsterdam
18:00 - 19:30
Kinderen
2/2

De activiteit

Jij helpt de kinderen bij het maken van hun huiswerk. Je helpt ze om zich te concentreren, gestructureerd te werken en helpt ze bij het maken van de opdrachten. Specifieke kennis van vakken is niet nodig, een beetje persoonlijke hulp is voor de kinderen al erg welkom! Daarnaast kan je de kinderen inspireren door meer te vertellen over jouw beroepskeuze en de studie die je gevolgd hebt. De voortgang van de kinderen wordt in de gaten gehouden door middel van logboeken en een nabespreking.

Doelgroep & impact 

De leerlingen uit het voortgezet onderwijs hebben vragen over hun huiswerk. Thuis hebben zij vaak niet de rust of de middelen om hun huiswerk te maken. De extra persoonlijke aandacht die zij krijgen tijdens deze huiswerklessen geeft hen het steuntje in de rug dat ze verdienen. De verhalen over jouw beroepskeuze kunnen de leerlingen inspireren om te beseffen dat er veel meer mogelijkheden voor hen zijn dan zij soms denken. Wil je meer informatie over hoe je het beste met deze doelgroep om kan gaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van deze doelgroep op de website.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten door te helpen bij de huiswerkles? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen