Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help Sinterklaascadeaus sorteren en inpakken bij Sintvoorieder1

Sintvoorieder1

21 november 2020
Dr. van der Stamstraat 4, 2265 BC Leidschendam
10:00 - 16:00
Kinderen
3/3

Activiteit

Helaas is het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend dat Sinterklaas gevierd wordt. Ook dit jaar wordt er via Sintvoorieder1 nieuw en zo ‘goed als nieuw’ speelgoed ingezameld en gedoneerd. Tijdens een Sintvoorieder1-dag of avond ga je samen met andere vrijwilligers aan de slag om zoveel mogelijk kinderen een geweldige Sinterklaas te bezorgen. Sintvoorieder1 zorgt ervoor dat kinderen in armoede toch een Sinterklaas cadeautje kunnen ontvangen. Tijdens deze activiteit ga je het ingezamelde speelgoed sorteren en keuren. Je kijkt de binnengekomen pakjes na bekijkt voor welke leeftijden het is en of alles goed werkt. Ook kun je aan de slag gaan om speelgoed in te pakken en klaar te leggen om naar de juiste instellingen te worden verzonden.

Doelgroep & impact

Stichting Sintvoorieder1 heeft als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen, in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, van een sinterklaascadeau te voorzien. Met name voor wie dit niet vanzelfsprekend is door persoonlijke (gezins)omstandigheden of dit is veroorzaakt door financiële problematiek of een onveilige gezinssituatie. 

Locatie

De cadeaus komen binnen, worden gesorteerd en ingepakt op de thuisbasis van Sintvoorieder1 in Leidschendam. Neem voor tijdens je activiteit je eigen eten en drinken mee voor als je tussendoor even pauze houdt.


Het adres van de activiteit is: Dr. vd Stamstraat 4 in Leidschendam (Dit is het vroegere hoofdkantoor van Landal GreenParks) Rijd gerust het Landal parkeerterrein op, door de slagbomen heen en direct daarna links aanhouden. Aan de rechterhand zie je de hoofdingang van het gebouw.


De organisatie van Sintvooriedereen vraagt vrijwilligers tijdens de activiteit een mondkapje te dragen. We willen je dus vragen zelf een mondkapje mee te nemen naar de activiteit. Veel plezier met het sorteren en inpakken.


Help je mee?

Wil je helpen met het sorteren en inpakken van Sinterklaascadeaus? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen