Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Inpakken en uitdelen bij Voedselbank Kanaleneiland

Voedselbank Kanaleneiland

14 april 2021
Livingstonelaan 1350, 3526 JX Utrecht
14:00 - 19:00
Algemene hulp
2/2

Activiteit

Op woensdagen worden er boodshappenpakketten gemaakt en uitgegeven bij Voedselbank Kanaleneiland. Als vrijwilliger help je hierbij en pak je de kratten in. Na het inpakken van de kratten help je daarna mee met de uitgifte. Tijdens deze activiteit steek je flink de handen uit de mouwen, en is het gezellig om in te pakken met andere vrijwilligers.


Doelgroep & impact 

De Voedselbank deelt voedselpakketten uit aan mensen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Daarnaast biedt het sociaal juridische ondersteuning. Wekelijks worden in Utrecht vanuit 8 uitgiftepunten pakketten uitgedeeld aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben als het gaat om voedselvoorziening. 


Help je mee?

Wil jij ook je handen uit de mouwen steken voor de Voedselbank in Kanaleneiland? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 


Coronamaatregelen

De voedselbank bevindt zich in een grote ruimte waar je 1,5 afstand is gewaarborgd. Ook draag je een mondkapje en is er de mogelijkheid om je handen te ontsmetten.

Bereikbaarheid

De Voedselbank Kanaleneiland bevindt zich in Buurthuis Dock aan de Livingstonelaan 1350. Het ligt op 10 minuten fietsen van het centraal station. Voor OV-informatie kijk je op www.9292.nl

Delen