Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Kaartenactie- stuur een kaartje naar dak- en thuislozen van de Kessler stichting

Kessler Stichting

18 december 2021
Deze activiteit, doe je thuis!
16:30 - 17:00
Dak- en thuislozen
0/20

Kaartje Sturen!

Het is jullie vast ook niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben voelen mensen zich meer eenzaam. Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland, zeker in deze tijd. Om dit in deze lastige tijd tegen te gaan kun je middels een klein gebaar toch iets betekenen!

Je kan helpen door bijvoorbeeld via NL Cares een kaartje te sturen naar een eenzame dak- en thuisloze. Hiermee kun je zonder dat er een ontmoeting hoeft plaats te vinden toch extra aandacht geven aan mensen die hierom verlegen zitten. Een kaartje met een lief berichtje kan al een groot verschil maken. Mocht je dat leuk vinden kun je zelfs iets mee sturen zoals een puzzelboekje of een handgeschreven gedichtje.

De kaartjes die de Kessler stichting ontvangen worden een aantal dagen achtergehouden voordat ze worden uitgedeeld, zodat een mogelijke besmetting met het virus via papier uitgesloten is. Voor deze kwetsbare groep willen we namelijk alle risico’s vermijden.

In de bevestigingsmail ontvang je meerdere adressen waar de kaartjes heen kunnen worden gestuurd. Zo willen we zo veel mogelijk dak-en thuislozen blij maken met een kaartje.

Doelgroep & impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. In deze moeilijke tijden vinden zij het extra leuk om een kaartje met een lief berichtje te ontvangen om ze een hart onder de riem te steken.

Locatie

De locatie van de Kessler Stichting ligt in het centrum van Den Haag.

Help je mee?

Wil jij een of meerdere kaartjes sturen naar de bewoners van de Kessler stichting? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen