Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerstdiner bij WZH Bezuidenhout

WZH Bezuidenhout

20 december 2019
Bezuidenhoutseweg 150, 2594 AT Den Haag
13:00 - 20:00
Ouderen
2/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Vandaag zal je gaan meehelpen met een kerstdiner bij WZH Bezuidenhout voor de bewoners. Aan jou de taak om als vrijwilliger mee te helpen met alle werkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van het diner, het dekken van de tafel, hulp bieden bij het opscheppen van het eten, het eten serveren en weer afruimen en opruimen.

Doelgroep & impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De bewoners zullen erg blij zijn met je komst!

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 

Delen