Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Klassiek concert met ouderen Vondelstede

Verzorgingstehuis Vondelstede

25 juli 2021
Anna van den Vondelstraat 30, 1054 GZ Amsterdam
13:45 - 16:00
Ouderen
2/3

Activiteit

Let op: bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilligers verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze meeneemt.


Bewegen Vandaag is er een klassiek concert bij verzorgingstehuis Vondelstede, waar de (dementerende) ouderen zonder twijfel van zullen gaan genieten! Jij begeleidt de bewoners naar de zaal, zorgt voor een lekker drankje en maakt een praatje met ze. De ouderen genieten van de persoonlijke aandacht die ze van je zullen ontvangen.

Doelgroep & impact 

Vondelstede is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West, gelegen aan het Vondelpark. In Vondelstede wonen veel (licht) dementerende ouderen. Het is soms moeilijk om met iemand met dementie te praten. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. 

Help je mee?

Wil jij een keer meedoen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Locatie en bereikbaarheid

Vondelstede is prachtig gelegen aan het Vondelpark. Pak tram 1 en stap uit bij de J.P. Heijestraat. Vanaf hier is het een paar minuutjes lopen.

Delen