Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Uurtje klassieke muziek met eenzame ouderen

Laurens Stadzicht

29 juli 2020
Overschiese Kleiweg 555, 3045 LJ Rotterdam
09:00 - 12:00
Ouderen
0/3

Activiteit

Samen luisteren naar klassieke muziek. De bewoners van Laurens Stadzicht genieten hier enorm van. Zij hebben jouw hulp hard nodig om deze activiteit te ondersteunen. Jij begeleidt de oudere bewoners naar de zaal, schenkt koffie en thee in en brengt hen na afloop weer terug naar de afdeling.

Doelgroep & Impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De meeste ouderen op deze locatie hebben last van dementie. Met hen gaat communiceren soms moeizaam. Hoewel personen met dementie niet altijd onthouden wat je zegt, genieten zij er wel van als je enthousiast vertelt.

Locatie

Laurens Stadzicht is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van Overschie. Er heerst een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen