Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Pannenkoeken bakken voor ouderen in de Jordaan

De Rietvinck

29 november 2019
Vinkenstraat 185, 1013 JR Amsterdam
13:30 - 15:30
Ouderen
1/2

Activiteit

Mmmm...met spek, stroop of poedersuiker. Wie houdt er niet van een pannenkoek op z'n tijd? Tijdens deze activiteit help je als vrijwilliger met het bakken en uitserveren van pannenkoeken. Deze oud-hollandse lekkernij kunnen de bewoners wel waarderen! Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten daarom enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft en je kunt dus ook lekker aanschuiven om mee te eten en te kletsen. Het gaat dus vooral om de gezelligheid die je brengt en je hoeft geen speciale kennis of vaardigheden te hebben. Kom gezellig een keertje kijken en schrijf je in!

Doelgroep & impact 

De Rietvinck is een verpleeghuis in het hartje van de Amsterdamse Jordaan en biedt ouderen een warm thuis. Er wonen zowel chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en/of dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.  Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Bak je gezellig mee? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen