Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Maak ouderen blij met een mooie vaas!

Dr. Sarphatihuis

27 mei 2020
Roetersstraat 2, 1018 WC Amsterdadm
11:00 - 13:00
Ouderen
9/25

Activiteit

Het is jullie vast niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben veel woon-zorginstellingen de moeilijke keuze gemaakt om geen bezoek meer te ontvangen. De eenzaamheid die ouderen al ervaren zal hierdoor nog meer toenemen.

Gelukkig worden ze niet vergeten en ontvangen zij leuke cadeautjes en veel bloemen. Maar waar moet je de bloemen kwijt als je geen vazen hebt? Het Dr. Sarphatihuis zou heel graag de bossen bloemen in mooie vazen verspreiden over de afdelingen om voor wat gezelligheid en heerlijke bloemengeuren te zorgen. Heb je een mooie en leuke vaas over waar een bosje bloemen in past, omdat je bijvoorbeeld net je huis opnieuw hebt ingericht? Lever je vaas in en maak bewoners en het zorgpersoneel blij!

Doelgroep & impact

Het Dr. Sarphatihuis is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam centrum, gelegen naast Roeterseiland. In het Dr. Sarphatihuis wonen veel (licht) dementerende ouderen.

Help je mee?

Wil je ook meedoen met deze actie? Dan kan je woensdagochtend 27 mei tussen 11:00 en 13:00 uur langskomen bij het Dr. Sarphatihuis. Voor het huis staat een tafel klaar waar vrijwilligers jouw vaas in ontvangst zullen nemen. Altijd leuk om er een kaartje met een leuke boodschap bij te doen!

Dr. Sarphatihuis

Roetersstraat 2, 1018 WC Amsterdam

Omdat wij graag willen weten hoeveel vazen we ongeveer kunnen ontvangen, willen we je vragen hieronder in te schrijven zodat wij rekening kunnen houden met je komst. Klik op: 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Onwijs bedankt!

Delen