Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Meehelpen met een rommelmarkt met ouderen

De Makroon

14 februari 2020
Nieuwe Passeerdersstraat 6, 1016 XP Amsterdam Amsterdam Centrum
09:00 - 12:30
Ouderen
0/5

Activiteit

Op 16 februari help je de ouderen van Verpleeghuis De Makroon bij de organisatie van hun rommelmarkt. Help jij het verpleeghuis om alles in goede banen te leiden? Je helpt onder meer met het begeleiden van ouderen naar en op de markt. Je hulp wordt zeer gewaardeerd!


Doelgroep & impact

Om deze dag tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Naast de praktische hulp wordt het zeer gewaardeerd dat je de ouderen extra persoonlijke aandacht kan geven. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De meeste ouderen op deze locatie hebben last van dementie. Met hen gaat communiceren soms moeizaam. Hoewel personen met dementie niet altijd onthouden wat je zegt, genieten zij er wel van als je enthousiast vertelt.


Help je mee?

Klik hieronder op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen