Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Meidenclub Talentenhuis - help mee met het activiteitenprogramma

Next Projecten

28 oktober 2020
Ferdinand bolstraat 33, 2525 XH Den Haag
16:30 - 18:30
Kinderen
1/1

Activiteit

Wil jij bij deze gezellige en educatieve activiteit helpen? De Meidenclub is erop gericht om te werken aan empowerment, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Er worden leuke activiteiten bedacht die elke week anders zijn. Zo ga je op een luchtige en informele manier met elkaar in gesprek en draag jij bij aan de ontwikkeling van deze jonge meiden.

Doelgroep & impact

NextProjecten is erg blij dat ze kunnen werken aan de talentontwikkeling en empowerment van onze jeugd. Ze gaan met de jeugd uit de wijk in gesprek en doen daarbij leuke, afwisselende activiteiten met elkaar. Er wordt vaak over de actualiteit gepraat en jou hulp, motivatie en enthousiasme wordt enorm gewaardeerd als je komt helpen.

Locatie

De activiteiten van NextProjecten vinden plaats bij verschillende buurthuizen en centra's in de Schilderswijk. Het biedt activiteiten aan voor de jeugd om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport, gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn vele buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij deze projecten.

Help je mee?

Wil jij ook helpen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen