Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Meidenclub Talentenhuis - help mee met huiswerkbegeleiding

Next Projecten

23 december 2020
Ferdinand bolstraat 33, 2525 XH Den Haag
16:30 - 18:30
Kinderen
0/1

Activiteit

Wil jij bij de Meidenclub helpen met huiswerkbegeleiding? De Meidenclub is erop gericht om te werken aan empowerment, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Elke woensdagmiddag is er huiswerkbegeleiding bij de Meidenclub. Als vrijwilliger help jij de kinderen met verschillende schoolvakken. Hoe leer je iets gemakkelijker uit je hoofd? Wat kun je doen om je schrijfvaardigheid te verbeteren? En een werkstuk presenteren, hoe doe je dat? Je hebt geen speciale kwalificaties nodig om te kunnen helpen, er is vaste begeleiding die je op gang helpt en er zijn veel materialen aanwezig waar je samen met de kinderen mee aan de slag kan gaan.

Doelgroep & impact

NextProjecten is erg blij dat ze kunnen werken aan de talentontwikkeling en empowerment van onze jeugd. Ze gaan met de jeugd uit de wijk in gesprek en doen daarbij leuke, afwisselende activiteiten met elkaar. Op woensdagen wordt er gewerkt aan de ontwikkeling door middel van huiswerkbegeleiding. Jouw hulp, motivatie en enthousiasme wordt enorm gewaardeerd als je komt helpen.

Locatie

De activiteiten van NextProjecten vinden plaats bij verschillende buurthuizen en centra's in de Schilderswijk. Het biedt activiteiten aan voor de jeugd om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport, gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn vele buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij deze projecten.

Help je mee?

Wil jij helpen tijdens de huiswerkbegeleiding? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen