Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Vakantieverhalen schrijven met ouderen en kinderen

Odensehuis Andante

5 augustus 2020
Bloesemstraat 25A, 3581 XA Utrecht
13:00 - 16:00
Algemene hulp
0/2

De activiteit

Deze zomer hebben we een alternatief programma gemaakt ism de Bloesem, speeltuin om de hoek. We gaan 6 woensdagmiddagen in de zomervakantie (22-7 t/m 26-8) van 13-16 uur vakantieverhalen maken. Kinderen en mensen met dementie gaan aan de slag met hun favoriete vakantieland. Hoe was het er vroeger, hoe is het er nu? Hoe zou het in de toekomst zijn? Hoe ze die verhalen maken, mogen ze (met hulp van vrijwilliger) zelf bedenken. Vlogs, collages, gedichten, toneel, muziek, het maakt niet uit.

Voor het begeleiden van de groepjes, de catering en verzorgen van materialen hebben we vrijwilligers nodig.


Doelgroep & impact

In het Odensehuis komen mensen die te maken hebben met (iemand) met beginnende geheugenklachten. Wij zijn een inloop- en ontmoetingscentrum voor iemand met dementie zelf, of hun naasten. Iedereen is welkom. De meeste mensen wonen nog thuis, en staan nog midden in het leven en zoeken ook activiteiten die aansluiten bij hun interesses.

Help je mee?

Heb je affiniteit met de doelgroep en met het onderwerp? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Delen