Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help mee tijdens een muzikale middag voor ouderen

Huis van de Buurt - Het Schouw

15 december 2019
Dollardplein 2, 1025 XJ Amsterdam
12:45 - 15:45
Ouderen
0/2

Activiteit

Een goede dag bestaat uit meer dan alleen verzorging. Daarom wordt er van alles in huis georganiseerd. Zo vindt er elke eerste zondag van de maand een kooroptreden plaats en elke derde zondag van de maand een klassiek optreden. De bewoners worden opgehaald van de verschillende afdelingen om samen te genieten van een muzikale middag. Als vrijwilliger help je mee hen ophalen en begeleiden, en maak je een gezellig praatje. Je hoeft geen bijzondere skills te hebben om hierbij te helpen. De professionals van Het Schouw zullen je precies uitleggen hoe je kunt helpen.

Doelgroep & impact 

Het Schouw is een zorgcentrum voor ouderen en ligt in Amsterdam Noord vlakbij winkelcentrum Boven 'Y. Het Schouw streeft ernaar dat elke bewoner zich er thuis voelt. Er heerst een ongedwongen sfeer, en iedereen kan zichzelf zijn. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het heel waardevol als er vrijwilligers komen helpen.Wil je meer weten over hoe je het beste met deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen. 

Help je mee?

Zin in een muzikale middag? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen