Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Naar de film bij de Filmhallen - Zomerweken bij DKJ

De Overtoom (DKJ)

9 augustus 2019
Overtoom 363A, 1054JN Amsterdan
11:00 - 13:00
Mensen met een beperking
3/3

Activiteit 

Het is zomer! Bij De Kleine Johannes worden er drie speciale zomerweken met extra activiteiten georganiseerd. Jouw hulp kan goed gebruikt worden, help jij een handje mee? Een geweldig gezellige dag gegarandeerd! Vandaag gaan jullie naar een leuke film bij de Filmhallen. Jij geeft de bewoners wat extra persoonlijke aandacht en samen genieten jullie van de film.

Locatie

Midden in de stad, aan de Overtoom, en met het Vondelpark als achtertuin ligt De kleine Johannes, een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier wonen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen in een prettige, kleinschalige en beschermde omgeving. 

Doelgroep

De Kleine Johannes is een locatie voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De bewoners krijgen vooral ondersteuning bij de interactie met anderen en hulp bij (het leren van) maatschappelijke vaardigheden. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep.

Delen