Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Nacht van de Vrijwilliger 2020 - Bingo met dak- en thuislozen

Blaka Watra

9 april 2020
Droogbak 1C, 1013 GE Amsterdam
15:45 - 17:45
Dak- en thuislozen
0/4

Nacht van de Vrijwilliger 2020

NL Cares - Amsterdam sluit de handen ineen met de Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Serve the City, Stichting Present en Burennetwerk om vrijwilligerswerk in de stad op de kaart te zetten. Op donderdag 9 april vindt de vijfde editie van de Nacht van de Vrijwilliger plaats. Op deze avond steken meer dan 300 Amsterdamse vrijwilligers de handen uit de mouwen om kwetsbare groepen in onze stad een prachtige avond te bezorgen. Door heel de stad vinden diverse feestelijke vrijwilligersactiviteiten plaats, waar jij aan kan meedoen.

Vanaf 20:00 uur is er een borrel voor alle vrijwilligers bij Brouwerij de Eeuwige Jeugd.

Activiteit

In de Amsterdamse wijk Geuzenveld is de kleinschalige woonvoorziening De Raak gevestigd. In deze ruim opgezette locatie kunnen ouderen met dementie wonen in groepen van zes personen. Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger zullen deze ouderen in het zonnetje worden gezet, door jullie! Vrijwilligers zullen een extra lekker en speciaal diner bereiden voor twee huiskamers. Maar, bovenal zijn jullie er natuurlijk voor de persoonlijke aandacht en het babbelen met de ouderen! Uiteraard kunnen jullie zelf ook een hapje mee eten.

Borrel (vanaf 20:00) 

Wij sluiten de Nacht van de Vrijwilliger op feestelijke wijze af bij onze partner Brouwerij de Eeuwige Jeugd (Linnaeusstraat 37A). De meer dan 300 vrijwilligers die tijdens de Nacht van de Vrijwilliger hebben geholpen komen hier vanaf 20:00 uur samen. Daar trakteren wij op een drankje, om te proosten en om verhalen uit te wisselen.

We hopen je daar te zien!

Delen