Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Nacht van de Vrijwilliger: Pancake Party

WZH Vliethof

29 april 2021
Raadhuisstraat 2, 2271 CW Den Haag
17:00 - 19:30
Ouderen
10/10

Nacht van de Vrijwilliger 2021

Op 29 april organiseert NL Cares de Nacht van de Vrijwilliger. Tijdens deze speciale editie van de Nacht steek jij samen met meer dan 1000 andere vrijwilligers de handen uit de mouwen en bezorgen we kwetsbare stadsgenoten een prachtige avond, geheel coronaproof.  

Activiteit

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger verras jij kwetsbare stadsgenoten met heerlijk versgebakken pannenkoeken! Met elkaar gaan jullie aan de slag in de tuin om pannenkoeken te bakken op gaspitjes. Alle benodigdheden zijn aanwezig op locatie. Tijdens deze activiteit zal er ook een muzikant aanwezig zijn die zorgt voor de gezellige sfeer voor de doelgroep en jullie zodat we er met elkaar een klein tuinfeestje van maken!

Doelgroep & impact 

WZH Vliethof is een stijlvol nieuw verzorgingstehuis. Hier wonen ouderen met dementie. In woongroepen van 8 à 10 personen wonen ouderen samen in een huiselijke sfeer. In de prachtige nieuw aangelegde tuin kun jij deze ouderen een geweldige avond geven waarin zij even alleen maar kunnen genieten.

Help je mee?

Wil jij pannenkoeken bakken tijdens de Nacht van de Vrijwilliger? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Borrel met ons mee!

De Nacht van de Vrijwilliger is niet compleet zonder een feestje. Om 21.00 uur willen we alle toppers die meedoen aan dit event bedanken met een swingende digitale Swingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Meld je hier aan om je persoonlijke bingokaart en Squares link te krijgen. We zien je graag en neem er vooral een lekker hapje en drankje bij! Schrijf je snel in, want er kunnen maximaal 25 vrijwilligers deelnemen.

De Nacht van de Vrijwilliger wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818, Elise Mathilde fonds, Dela fonds, Vaillantfonds, Verhagen Stichting, KF Heijn en Sluyterman van Loo, Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Squares en Clink Hostels.

Delen