Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Online Nederlands Taalcafé voor nieuwkomers

Dutch Language Cafe

14 juli 2020
Anna&Co, Wilhelmina van Pruisenweg 55, 2595 AN Den Haag
19:30 - 22:00
Migranten
0/7

Activiteit

Elke dinsdagavond wordt er door het Dutch Language Café een online taalcafé georganiseerd. Er worden kleine groepjes gemaakt met in elke groepje een Nederlandstalige. Dan worden er spelletjes gespeeld en Nederlands gepraat. Door spelletjes te spelen is er altijd iets om over te praten en te oefenen met de Nederlandse taal. De avond wordt geleid door een ervaren begeleider die je tips geeft en zorgt dat jij je comfortabel voelt in je groepje. 

 

Doelgroep & Impact

De doelgroepvoor deze activiteit is iedereen die Nederlands wil leren. Dit zijn niet alleen vluchtelingen, maar ook expats en buitenlandse studenten. De meeste zijn tussen de 25 en 35 jaar, maar met uitschieters naar boven en beneden. Naast dat zij hun Nederlands kunnen verbeteren, willen zij ook heel graag met echte Nederlanders kennis maken en leren over de cultuur. 

Het helpt om je een klein beetje op deze activiteit voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht ophttps://dutchlanguagecafe.com/quickstart-guide en ophttps://dutchlanguagecafe.com/game-ideas

Hier vind je inspiraties en tips voor hoe je mensen het best kunt helpen met het leren van Nederlands.

De locatie

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus het het Dutch Language Café online gegaan. Elke woensdag kun je inbellen via een Zoom call. Wanneer je je inschrijft ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan het café.

 

Help je mee?

Als Nederlandstalige ben je van harte welkom! Je hulp wordt door de deelnemers heel erg gewaardeerd. Daarnaast leer je een hele boel over andere culturen en heb je gewoon een hoop lol. Meld je hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 

Delen