Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

NL Cares Kaartenactie - voor de ouderen van Florence Steenvoorde

Florence Steenvoorde

3 juli 2020
Generaal Spoorlaan 62, 2285 CH Den Haag
12:00 - 12:30
Ouderen
0/15

Kaartje Sturen!

Het is jullie vast ook niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben veel woon-zorginstellingen de moeilijke keuze gemaakt om geen bezoek meer te ontvangen. De eenzaamheid die ouderen al ervaren zal hierdoor nóg meer toenemen.

Om dit in deze lastige tijd tegen te gaan kun je middels een klein gebaar toch iets betekenen!

Je kan helpen door bijvoorbeeld via NL Cares een kaartje te sturen naar een eenzame oudere. Hiermee kun je zonder dat er een ontmoeting hoeft plaats te vinden toch extra aandacht geven aan mensen die hierom verlegen zitten. Een kaartje met een lief berichtje kan al een groot verschil maken. Mocht je dat leuk vinden kun je zelfs iets mee sturen zoals een puzzelboekje of een handgeschreven gedichtje.

De kaartjes die de zorginstellingen ontvangen worden een aantal dagen achtergehouden voordat ze worden uitgedeeld, zodat een mogelijke besmetting met het virus via papier uitgesloten is. Voor deze kwetsbare groep willen we namelijk alle risico’s vermijden.

Help je mee?

Wil je mee doen met deze actie? Je kunt je kaart richten aan het volgende adres:

Florence Steenvoorde

NL Cares kaarten actie – T.a.v. Corine Looij

Generaal Spoorlaan 62

2285CH Rijswijk

Omdat wij graag willen weten hoeveel kaarten er worden verstuurd willen we je ook vragen hieronder te klikken op ‘schrijf je in”. Op die manier laat je ons weten dat je een kaartje hebt verstuurd. De bevestigingsmail die je ontvangt naar aanleiding van je inschrijving kun je negeren.

Delen