Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

NL Cares Kaartenactie - voor de ouderen van Amsta - De Beusemaecker

De Beusemaecker

6 april 2021
Dr. J.A. Ringersstraat 12 A-K, 1067 DG amsterdam
14:00 - 15:00
Ouderen
1/5

Kaartje Sturen!

Vanwege het coronavirus hebben veel woon-zorginstellingen strengere maatregels moeten treffen en gaan veel activiteiten niet door. De eenzaamheid die ouderen kunnen ervaren neemt hierdoor alleen maar toe. Om dit in deze lastige tijd tegen te gaan kun je door middel van een klein gebaar toch iets betekenen! Je kan helpen door via NL Cares een kaartje te sturen naar een eenzame oudere. Hiermee kun je zonder dat er een ontmoeting hoeft plaats te vinden toch extra aandacht geven aan mensen die hierom verlegen zitten. Een kaartje met een lief berichtje kan al een groot verschil maken.

Mocht je dat leuk vinden kun je zelfs iets mee sturen zoals een puzzelboekje of een handgeschreven gedichtje.De kaartjes die de zorginstellingen ontvangen worden een aantal dagen achtergehouden voordat ze worden uitgedeeld, zodat een mogelijke besmetting met het virus via papier uitgesloten is. Voor deze kwetsbare groep willen we namelijk alle risico’s vermijden.


Help je mee?

Wil je mee doen met deze actie? Je kunt je kaart richten aan het volgende adres:

Amsta - De Beusemaecker

T.a.v. NL Cares Kaartenactie

Dr. J.A. Ringersstraat 12 A-K, 1067 DG Amsterdam


Omdat wij graag willen weten hoeveel kaarten er worden verstuurd willen we je ook vragen hieronder te klikken op ‘schrijf je in”. Op die manier laat je ons weten dat je een kaartje hebt verstuurd. 

De kaartjes die de zorginstellingen ontvangen worden een aantal dagen achtergehouden voordat ze worden uitgedeeld, zodat een mogelijke besmetting met het virus via papier uitgesloten is. Voor deze kwetsbare groep willen we namelijk alle risico’s vermijden.

Delen