Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Online Praatcafé

NL Cares Den Haag

29 mei 2020
Thuis,, achter je eigen laptop/tablet Den Haag
16:00 - 17:00
Algemene hulp
1/10

Activiteit

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel vrijwilligers zich al ingezet hebben in deze periode en zich ook blijven inzetten! Heb jij als vrijwilliger een idee om iets te betekenen voor een ander, of ken je een organisatie die hulp van vrijwilligers kan gebruiken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Vanaf nu organiseren wij elke week een Online Praatcafé waarbij een projectmanager van NL Cares aanwezig is. Het doel van dit café is om met elkaar in gesprek te gaan over manieren waarop we samen de schouders eronder kunnen zetten en impact kunnen maken bij kwetsbare mensen in je stad. Denk aan ouderen, kinderen uit achterstandswijken, mensen met een beperking, migranten en dak- en thuislozen. Let op: heb je een inhoudelijke vraag of opmerking over één van de lopende activiteiten, de functionaliteit van ons platform of een andere specifieke vraag? Neem dan rechtstreeks contact op met een projectmanager uit je stad. Zo blijft deze sessie een 'brainstorm' en 'inspiratie' sessie voor nieuwe activiteiten.

Doelgroep & Impact

Deze sessie is voor vrijwilligers van NL Cares die Nederlands spreken. Bij succes komt er ook een Engelse versie. NL Cares is volop in beweging in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. We werken hard aan manieren om ondanks de onrust rondom het Coronavirus toch impact te maken. Daar zijn al een aantal mooie initiatieven uit gekomen, maar wij zijn uiteraard ook razend benieuwd naar de ideeën en acties die er bij onze vrijwilligers leven! 

De locatie

De sessie vindt plaats via Zoom. Wanneer je je inschrijft ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan de sessie.

Help je mee?

Heb je een leuk idee en denk je graag met ons mee? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen