Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Opening Kunst Expositie Vondelstede

Verzorgingstehuis Vondelstede

11 oktober 2020
Anna van den Vondelstraat, 1054 GZ Amsterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
0/2
Activiteit
Vandaag opent een nieuwe expositie in verzorgingstehuis Vondelstede. Jij haalt de bewoners van de kamer, schenkt koffie en thee in, en geniet samen van de nieuwe kunst in het tehuis. Een culturele en gezellige zondagmiddag.

Doelgroep & impact 
Vondelstede is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West, gelegen aan het Vondelpark. In Vondelstede wonen veel (licht) dementerende ouderen. Het is soms moeilijk om met iemand met dementie te praten. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij het optreden, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?
Wil jij een keer zien hoe een middag bij de Vondelstede er aan toe gaat? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bereikbaarheid
Vondelstede is prachtig gelegen aan het Vondelpark. Pak tram 1 en stap uit bij de J.P. Heijestraat. Vanaf hier is het een paar minuutjes lopen.

Delen