Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Optreden drag queen bij de Rietvinck

De Rietvinck

5 december 2019
Vineknstraat 185, 1013 JR Amsterdam
14:00 - 15:30
Ouderen
1/2

Activiteit

Vanmiddag komt draq queen Victoria False een optreden geven bij de Rietvinck en daarbij zijn nog extra helpende handjes nodig. Als vrijwilliger help je eerst met het ophalen van de ouderen van hun woning. Tijdens het optreden zorg jij voor een lekker hapje en drankje, maak je een praatje en geniet je samen met de ouderen van de muziek. Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten daarom enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. Het gaat dus vooral om de gezelligheid die je brengt en je hoeft geen speciale kennis of vaardigheden te hebben. Schrijf je in en geniet samen met ouderen van dit bijzondere optreden van Victoria False.

Doelgroep & impact 

De Rietvinck is een verpleeghuis in het hartje van de Amsterdamse Jordaan en biedt ouderen een warm thuis. Er wonen zowel chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en/of dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.  Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Geniet je mee? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen