Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Oud-Hollandse spelletjes met de ouderen van Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

4 mei 2021
De Klencke, 1083 HH Amsterdam
13:45 - 16:00
Ouderen
0/2

Activiteit

Vandaag gaan we Oud-Hollandse spellen spelen. De ouderen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het spelen van de spellen, het bijhouden van de score en natuurlijk zorgen dat niemand vals speelt. Een ouderwets potje Rummicub of Ganzenbord, doe je mee?

Doelgroep & Impact

De Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De Vreugdehof stelt het welzijn van haar bewoners voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op de door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en medewerkers helpen tijdens de Oud-Hollandse spelletjes? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen