Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Zondags brunchen met mensen met een beperking

De Polderweg

1 december 2019
Polderweg 8, 1093 KM Amsterdam
12:00 - 14:30
Mensen met een beperking
1/2

Activiteit

Om de week op zondag wordt er een speciale brunch bereid voor de bewoners van de Polderweg. Op de Polderweg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking in een eigen appartement. Maar, voor de zondagse brunch komt iedereen gezellig samen en wordt er gegeten in de gemeenschappelijke ruimte. De pannenkoekenbrunch is favoriet, en door de inzet van vrijwilligers kan dit om de week gerealiseerd worden. Als vrijwilliger bied je extra handen tijdens het klaarzetten en maken van de brunch. Je helpt de zorgmedewerkers hierbij die zo ontlast worden en meer tijd hebben voor individuele begeleiding. Je hoeft geen speciale (kook) skills te hebben of een ervaren pannenkoekenbakker te zijn.

Als je wilt, brunch je gezellig mee.

Doelgroep & Impact

De Polderweg is een locatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij wonen hier in eigen appartementen, maar worden wel begeleid. Ook is er altijd directe hulp aanwezig. De bewoners krijgen vooral ondersteuning bij de interactie met anderen en hulp bij (het leren van) maatschappelijke vaardigheden. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep.  De Polderweg ligt in Amsterdam Oost en is makkelijk te bereiken. De appartementen van Amsta Karaad - locatie Polderweg, zijn gelegen op de 7e, 8e en 9e etage van de Polderwegflat.

Help je mee?

Zin in een gezellige zondagse brunch? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

 

Delen