Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Pannenkoeken bakken voor de bewoners van de Kessler Stichting

Kessler Stichting

5 augustus 2020
De la reyweg 530, 2571 GN Den Haag
13:00 - 16:00
Dak- en thuislozen
8/8

Pannenkoeken bakken

Help je mee met deze oer Hollandse traditie? Om de bewoners van de Kessler Stichting in deze lastige tijd wat op te vrolijken gaan we pannenkoeken voor ze bakken voor de lunch. Buiten op het terras van deze locatie bakken we met vrijwilligers (uiteraard op 1,5 afstand van elkaar) zo'n 200 pannenkoeken voor alle bewoners. Aan alles is gedacht. Wij zorgen voor de nodige materialen (pannen, kookplaatjes, spatels) en boodschappen. Als vrijwilliger hoef je dus alleen nog maar te helpen met het maken van het beslag en het bakken. Samen zorgen we er voor dat het een heerlijke middag wordt voor alle bewoners.

Doelgroep & impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. De spanningsboog van de deelnemers is relatief laag. Ze nemen ook vaak een rookpauze, maar komen dan altijd weer bij je terug. De begeleiding vanuit de Kessler Stichting is altijd aanwezig voor vragen. Ze houden van gezellige activiteiten en vinden het heel leuk als er wat te doen is. 

Help je mee?

Help je mee met bakken? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen