Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Pannenkoeken bakken voor de ouderen van Vecht aan de IJssel Zuylenstede

Woonzorgcentrum Zuylenstede

6 augustus 2020
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht
09:30 - 13:30
Ouderen
6/8

Pannenkoeken bakken


Help je mee met deze oer Hollandse traditie? Om de ouderen van Vecht en Ijssel Zuylensteden in deze lastige tijd wat op te vrolijken gaan we we pannenkoeken voor ze bakken. Buiten op het terras van dit woon-zorgcentrum bakken we met vrijwilligers (uiteraard op 1,5 afstand van elkaar) zo'n 200 pannenkoeken voor alle bewoners. Aan alles is gedacht. Wij zorgen voor de nodige materialen (pannen, kookplaatjes, spatels pollepels, mondkapjes en handschoenen) en boodschappen. Als vrijwilliger hoef je dus alleen nog maar te helpen met het maken van het beslag en het bakken. Er is voldoende beslag aanwezig zodat je gezellig mee kunt eten. Samen zorgen we er voor dat het een heerlijke middag wordt voor alle bewoners.

Doelgroep & impact

Het is jullie vast ook niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben woon-zorginstellingen de moeilijke keuze moeten maken om tijdelijk geen bezoek meer te ontvangen. Deze keuze heeft veel impact gehad op de ouderen. Jij helpt mee de ouderen en bewoners in het zonnetje te zetten door ze te trakteren op een Hollandse pannenkoek. Pannenkoeken bakken voor alle bewoners is vaak een onmogelijke taak voor het personeel. Juist daarom zullen de ouderen extra genieten van de goede oude smaak van pannenkoeken.


Help je mee?

Help je mee met bakken? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen