Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Pannenkoeken bakken voor ouderen van Careyn Rosendael

Careyn - Rosendael

4 mei 2021
Indusdreef 5, 3564 GV Utrecht
09:15 - 13:15
Algemene hulp
6/8

Pannenkoeken bakken

Help je mee met deze oer Hollandse traditie? Om de ouderen van Careyn Rosendael in deze lastige tijd wat op te vrolijken gaan we we pannenkoeken voor ze bakken. Buiten in de binnentuin van dit woonzorgcentrum bakken we met vrijwilligers (uiteraard op 1,5 afstand van elkaar) zo'n 200 pannenkoeken voor alle bewoners. Aan alles is gedacht. Wij zorgen voor de nodige materialen (pannen, kookplaatjes, spatels pollepels, mondkapjes en handschoenen) en boodschappen. Als vrijwilliger hoef je dus alleen nog maar te helpen met het maken van het beslag en het bakken. Er is voldoende beslag aanwezig zodat je gezellig mee kunt eten. Samen zorgen we er voor dat het een heerlijke middag wordt voor alle bewoners.

Doelgroep & impact

Careyn Rosendael is een groot woonzorgcentrum in Utrecht Overvecht. Er wonen 140 ouderen met lichamelijke klachten of (beginnende) dementie. Het is jullie vast ook niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben woonzorginstellingen de moeilijke keuze moeten maken om tijdelijk geen bezoek meer te ontvangen. Deze keuze heeft veel impact gehad op de ouderen. Jij helpt mee de bewoners in het zonnetje te zetten door ze te trakteren op een Hollandse pannenkoek. Pannenkoeken bakken voor alle bewoners is vaak een onmogelijke taak voor het personeel. Juist daarom zullen de ouderen extra genieten van de goede oude smaak van pannenkoeken.

Help je mee?

Wil jij ouderen blij maken door pannenkoeken voor ze te bakken? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen