Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Pannenkoeken voor de ouderen van WZH Leilinde

WZH Leilinde

9 juli 2020
Harriët Freezerhof 32, 2492 JD Den Haag
10:00 - 13:00
Ouderen
5/5

Pannenkoeken bakken

Help je mee met deze oer Hollandse traditie? Om de ouderen van WZH Leilinde in deze lastige tijd wat op te vrolijken gaan we in samenwerking met WZH pannenkoeken voor ze bakken voor de lunch. Buiten op het terras van dit woon-zorgcentrum bakken we met vrijwilligers (uiteraard op 1,5 afstand van elkaar) zo'n 200 pannenkoeken voor alle bewoners. Aan alles is gedacht. Wij zorgen voor de nodige materialen (pannen, kookplaatjes, spatels pollepels, mondkapjes en handschoenen) en boodschappen. Als vrijwilliger hoef je dus alleen nog maar te helpen met het maken van het beslag en het bakken. Het beloofd qua weer een prachtige dag te worden dus we bakken lekker in het zonnetje. Samen zorgen we er voor dat het een heerlijke middag wordt voor alle bewoners.

Doelgroep & impact

Het is jullie vast ook niet ontgaan: vanwege het Corona virus hebben veel woon-zorginstellingen de moeilijke keuze gemaakt om geen bezoek meer te ontvangen. Een moeilijke situatie voor veel ouderen en de instellingen waar zij wonen. WZH Leilinde is een woonzorg locatie voor ouderen in Leidschenveen. Men woont hier zelfstandig met 24 uur per dag zorg en aandacht. Bewoners maken gebruik van de verschillende huiskamers in het gebouw. Tijdens deze activiteit houden we uiteraard allemaal 1,5 afstand van elkaar.

Help je mee?

Help je mee met bakken? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op


Delen