Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Gastvrouw - of heer in buurtrestaurant Resto Noord

Resto VanHarte - Noord

19 oktober 2020
Motorwal 300, 1021 PH Amsterdam
15:00 - 19:00
Algemene hulp
0/1

Activiteit

Let op: Bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilliger verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze meeneemt.


Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar door samen te eten. Hierbij richten zij zich primair maar niet uitsluitend op mensen die minder te besteden hebben. De chefkok kookt elke maandag en woensdag samen met vrijwilligers een heerlijk, vers drie-gangendiner voor mensen uit de buurt, waarmee een echte restaurant-ervaring wordt gerealiseerd. In het restaurant van buurtcentrum De Meeuw kunnen zowel bewoners als jongeren en ouderen uit de buurt aanschuiven voor het diner en de gezelligheid.

Als vrijwilliger assisteer je het Resto team; je ontvangt de gasten, serveert het eten uit, bent gastvrouw/heer aan tafel en helpt na afloop met opruimen. De ontmoeting en het gesprek met de gasten staat centraal in deze activiteit. Dus schuif gezellig aan, maak een praatje met de gasten, eet mee, en maak er een mooie middag van. Je hoeft geen speciale kook-skills te hebben.

Uiteraard worden de maatregelen omtrent het coronavirus in acht genomen.

Doelgroep & Impact

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Mensen met elkaar in verbinding brengen, door samen te koken en te eten. Daarnaast is Resto VanHarte een leerwerkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten door Resto VanHarte te helpen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Delen