Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Dol op Wol

De Wilg

10 december 2019
Mecklenburglaan 3, 3581 NV Utrecht
12:45 - 14:45
Mensen met een beperking
0/2

Activiteit

Ben je creatief en klinkt haken, breien en borduren je als muziek in de oren? Kom dan helpen bij een gezellige, creatieve damesclub bij de Wilg. Hier worden allerlei creatieve dingen gemaakt. Van armbandjes tot het opleuken van een tas, van het breien van een sjaal tot het haken van een kleedje! 


Doelgroep & impact

De Wilg is een vrijetijdsorganisatie voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. De Wilg biedt een divers activiteitenaanbod, zowel overdag, ’s avonds, als in het weekend. De cliënten op deze locatie hebben een verstandelijke of psychische beperking. Belangrijk in de omgang is vooral veel begrip en geduld. Sommige cliënten zijn in het begin wat schuchter, maar zodra ze aan je gewend raken doen ze gezellig mee met de activiteit! Wil je meer weten over deze doelgroep? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep mensen met een beperking. 


Help je mee?

Ben jij ook in voor een creatieve middag bij de Wilg? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen