Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Samen koken bij de Wilg

De Wilg

31 oktober 2019
Mecklenburglaan 3, 3581NV Utrecht
15:00 - 19:00
Mensen met een beperking
0/1

Activiteit

Ben je een liefhebber van koken en vind je het leuk om samen in de keuken te staan? Tijdens deze activiteit koken en eten een groep deelnemers met een beperking met elkaar. Samen met twee andere vrijwilligers begeleid je ze hierbij en zorg je voor een extra dosis gezelligheid. Ben je enthousiast? Schrijf je hieronder in!


Doelgroep & impact 

De Wilg is een vrijetijdsorganisatie voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. De Wilg biedt een divers activiteitenaanbod, zowel overdag, ’s avonds, als in het weekend. De cliënten op deze locatie hebben een verstandelijke of psychische beperking. Belangrijk in de omgang is vooral veel begrip en geduld. Sommige cliënten zijn in het begin wat schuchter, maar zodra ze aan je gewend raken doen ze gezellig mee met de activiteit! Wil je meer weten over deze doelgroep?


Help je mee?

Ben jij ook in voor een creatieve middag bij de Wilg? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag?

Delen