Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Schoonmaken in de binnentuin van een verzorgingstehuis voor mensen met dementie

Laurens Stadzicht

1 april 2021
Overschiese Kleiweg 555, 3045 LJ Rotterdam
10:00 - 12:00
Ouderen
0/2

Activiteit

Ben je toe aan een voorjaarsschoonmaak? Houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn ze in Laurens Stadzicht op zoek naar jou! De bewoners van dit verzorgingstehuis komen graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Er staan fijne houten meubels (tafels en stoelen), waar de ouderen gebruik van kunnen maken. Echter na de winter is al het houtwerk toe aan een opfrisbeurt! Alles moet schoongemaakt worden, zodat de ouderen weer lekker schoon kunnen zitten. Help je mee om deze weer mooi en goed te krijgen, zodat de bewoners er weer volop gebruik van kunnen maken? Vele handen maken licht werk. Iedereen kan mee doen met deze activiteit en zoals bij al onze activiteiten zit je nergens aan vast. Wanneer je aankomt op de locatie word je ontvangen door de activiteitenbegeleider/ster en wordt uitgelegd wat precies de bedoeling is van de activiteit. Ze zijn altijd erg blij met de komst van vrijwilligers.

Doelgroep & impact

Laurens Stadzicht stelt het welzijn van haar bewoners voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht van vrijwilligers en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. In Stadzicht wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. Dit kunnen mensen zijn met dementie of mensen met lichamelijke aandoeningen. Er is te allen tijde professionele hulp aanwezig tijdens de activiteit, vraag hulp wanneer dat nodig is.

Locatie

Laurens Stadzicht is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van Overschie. Er heerst een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer. Laurens Stadzicht is ongeveer vijf minuutjes lopen vanaf tramhalte Franciscus Gasthuis, vanwaar trams en bussen rijden. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats.

Help je mee?

Heb je zin om lekker schoon te maken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen