Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

NL Cares Kaartenactie – voor de zorgmedewerkers van Laurens Antonius Binnenweg

Laurens Antonius Binnenweg

23 mei 2020
Nieuwe Binnenweg 33, 3014GC Rotterdam
12:00 - 12:30
Algemene hulp
0/10

Kaartje Sturen!

‘Shout-out naar het zorgpersoneel! NL Cares wil met deze actie de hulpverleners in verzorgingshuizen bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de coronacrisis. Je kan via een kaartje de hulpverlener van het verzorgingstehuis even in het zonnetje zetten en bedanken. Een kaartje met een lief berichtje kan al een groot verschil maken. Mocht je dat leuk vinden kun je zelfs een kleinigheidje meesturen zoals chocolaatjes, geurstokjes of een handgeschreven gedichtje.

Help je mee?

Wil je mee doen met deze actie? Je kunt je kaart richten aan het volgende adres:

Laurens Antonius Binnenweg

T.a.v. Esther Nauman - NL Cares kaartenactie zorgpersoneel 

Nieuwe Binnenweg 33

3014GC, Rotterdam

Omdat wij graag willen weten hoeveel kaarten er worden verstuurd willen we je ook vragen hieronder te klikken op ‘schrijf je in”. Op die manier laat je ons weten dat je een kaartje hebt verstuurd. Wist je trouwens dat je via postnl postzegels tegenwoordig online kan aanschaffen? Vervolgens schrijf je zelf de code op de envelop en versturen maar!

De bevestigingsmail die je ontvangt naar aanleiding van je inschrijving kun je negeren.

De kaartjes die de zorginstellingen ontvangen worden een aantal dagen achtergehouden voordat ze worden uitgedeeld, zodat een mogelijke besmetting met het virus via papier uitgesloten is. Voor deze kwetsbare groep willen we namelijk alle risico’s vermijden.

Delen