Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Sint zoekt hulp: cadeaus inpakken voor kinderen en ouderen

Stichting Sint in Amsterdam

15 november 2019
Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
14:00 - 18:00
Algemene hulp
6/6

Activiteit 

Niet voor iedereen in Amsterdam is het vanzelfsprekend dat zij een Sinterklaas cadeautje krijgen of hun schoen kunnen zetten. Sint brengt na de intocht speciaal aan deze kinderen, en mensen in ziekenhuizen, bejaardenhuizen en andere instellingen, een feestelijk bezoek. Mét cadeautje natuurlijk. Deze duizenden cadeaus moeten wel nog worden ingepakt, en daarvoor zoekt Stichting Sinterklaas Intocht Amsterdam hulp. Samen met een groep vrijwilligers ga je gezellig aan de slag met het inpakken, met tussendoor natuurlijk koffie, thee en pepernoten!

Impact

In Amsterdam gaat Sint jaarlijks langs buurthuizen, ziekenhuizen en bejaardenhuizen, om kinderen en ouderen die dit goed kunnen gebruiken in het zonnetje te zetten met een feestelijk bezoek. Stichting Sinterklaas Intocht Amsterdam zet zich hier voor in, en organiseert de feestelijke activiteiten. De cadeaus die worden uitgedeeld zijn veelal 'goede' cadeaus, met oog voor het maakproces en het milieu.

Locatie

Het inpakken gebeurt in het Amstel Boat House. De locatie is goed te bereiken per fiets.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen