Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Spelletjes spelen met daklozen in de Pauluskerk

de Pauluskerk

15 december 2019
Mauritsweg 20, 3012JR Rotterdam
18:30 - 20:30
Dak- en thuislozen
0/4

Activiteit

Tijdens deze wekelijkse spelavond nodigen de bezoekers van de Pauluskerk je uit voor een gezellig en soms fanatiek potje schaak, sjoelen, Rummikub of tafelvoetbal. De komst van vrijwilligers brengt voor de bezoekers leven in de brouwerij. Naast het spelen van spellen maken veel van hen graag een praatje met je, en valt er een hoop te lachen!

Doelgroep & impact

Voor veel dak- en thuislozen, vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers is de Pauluskerk de laatste strohalm. Een plek waar ze altijd welkom zijn. De Pauluskerk wil de bezoekers graag meer in contact brengen met andere bewoners van Rotterdam. In het weekend gebeurt er weinig in het Open Huis. Er zijn minder vrijwilligers aanwezig en er is weinig aanspraak. Als vrijwilliger kan je op zondagavond voor extra gezelligheid zorgen en kennismaken met deze bijzondere stadsgenoten.

Locatie

De Pauluskerk biedt dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur een gezellige dagruimte voor de bezoekers. Een plek waar ze altijd welkom zijn. Enkele jaren geleden werd de Pauluskerk verbouwd, tot een mooi en multifunctioneel gebouw. De Pauluskerk herbergt onder meer noodopvang, cursussen, zorg en welzijn, spirituele activiteiten en ontmoetingen. De Pauluskerk ligt aan de Mauritsweg, op loopafstand van Rotterdam CS, Kruisplein en Eendrachtsplein. 

Help je mee?

Zin in een bijzondere avond? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen