Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Spelletjes en borrelmiddag met ouderen van de Werf

Zorgcentrum de Werf

11 juni 2021
Van Reigersbergenstraat 829, 1052 WN Amsterdam
13:30 - 15:30
Ouderen
0/4

Activiteit

Let op: bij deze activiteit ben je als vrijwilliger verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze meeneemt.


Gezelligheid op de vrijdagmiddag! Samen met de ouderen drink je een drankje terwijl jullie de welbekende spelletjes mens-erger-je-niet, rummikub en sjoelen spelen. Persoonlijke aandacht en gezelligheid is waar het om gaat tijdens deze leuke vrijmibo.

Je haalt de ouderen van hun kamers, helpt met de drankjes inschenken en speelt spelletjes. Na afloop nemen jullie afscheid en breng je de ouderen terug naar hun kamers.

Doelgroep & impact 

De Werf is gevestigd in een licht, modern pand op een van de mooiste plekken van Amsterdam Oud-West. Een 'eiland van rust' met de stad binnen handbereik. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners en de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het daarom heel gezellig als je komt, dit is voor hen een fijne onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over de doelgroep ouderen zodat je voorbereid aan de slag gaat? Hier kun je meer lezen.

Help je mee?

Wil jij meedoen met deze gezellige activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen