Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Sporten met mensen met een beperking

De Overtoom

7 oktober 2019
Overtoom 363A, 1054 JN Amsterdam
11:30 - 12:30
Mensen met een beperking
1/2

Activiteit

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Daarom wordt twee keer per week een sportactiviteit georganiseerd bij De Overtoom, een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke les staat in het teken van een andere sport, bijvoorbeeld voetbal, badminton, basketbal of parcours rennen. Het doel is om iedereen te laten bewegen op een voor hem of haar haalbare manier. En als vrijwilliger kan je daar goed bij helpen! Je wordt gekoppeld aan een cliënt waarmee je samen kan gaan sporten. Er zijn begeleiders aanwezig om je hierbij te ondersteunen. Samen maken jullie er een mooie middag van voor de bewoners van De Overtoom!

Doelgroep & impact 

Midden in de stad en met het Vondelpark als achtertuin, ligt wooncomplex De Overtoom. Dit is een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier wonen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen in een prettige, kleinschalige en beschermde omgeving.

Help je mee?

Wil jij ook mee helpen? Klik hieronder dan op 'ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit!

Delen