Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Traktatie maken voor dak- en thuislozen

Kessler Stichting

7 augustus 2020
De la Reyweg 530, Den Haag 2571 GN
10:00 - 15:00
Dak- en thuislozen
0/5

Activiteit

Wil jij je handen uit de mouwen steken en de dak- en thuislozen van de Kessler Stichting opvrolijken? Jij kunt helpen door iets lekkers voor ze te koken of bakken. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of lekkere cake. Ze houden ook van hartig! Tenzij je halal kan bereiden is vegetarisch dan het beste. Houd er daarnaast rekening mee dat de Kessler Stichting verschillende afdelingen heeft. Als je gaat bakken is het fijn om ten minste één afdeling helemaal van een hapje te voorzien. Per afdeling zijn er tussen de 30 en 50 mensen aanwezig. Dus idealiter verdeel je je traktatie al in 50 stuks. Neem bij het bereiden altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen.

Je kunt jou baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij het tehuis. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. Ze houden van gezellige activiteiten en vinden het heel leuk als er wat te doen is. 

Help je mee?

Wil jij meehelpen en iets lekkers bakken voor dak- en thuislozen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen