Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Traktaties maken voor Jarige Job

Stichting Leergeld

6 november 2020
Newtonstraat 4V, 2562 KR Den Haag
13:00 - 15:00
Kinderen
0/5

Activiteit

Jij kunt kinderen helpen! Jarige Job ondersteunt ouders in heel Nederland die afhankelijk zijn van de Voedselbank bij het vieren van kinderverjaardagen. Met een groepje vrijwilligers ga je aan de slag om voor deze kinderen traktaties te maken. Met lijm, nietapparaat en lintjes worden de traktaties echt een feestje voor deze kinderen. Deze activiteit is zowel leuk áls nuttig. Handen uit de mouwen en gezellig met een groep aan de slag! De organisatie is erg blij met je komst, iedereen kan deelnemen als vrijwilliger.

Doelgroep & Impact

Zo'n 60.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er geen geld is voor een cadeau, traktatie en slingers. In de week dat hun kind jarig is (4 t/m 12 jaar) krijgen ze van Jarige Job naast het reguliere voedselpakket ook een verjaardagsbox. De box is gevuld met een cadeau, traktatie voor in de klas, taart, versiering en lekkers voor thuis. 

Locatie

Jarige Job is in Den Haag onderdeel van Stichting Leergeld. Stichting Leergeld zet zich op verschillende manieren in om deze kinderen te helpen door hun kansen in de samenleving te vergroten. Zij helpen bijvoorbeeld met schoolspullen die nodig zijn om mee te komen in de lessen zoals een rekenmachine en laptop, helpen financieel met het lid worden van een sportvereniging en het bijbehorende materiaal aan te schaffen, maar zorgen ook in sociaal opzicht dat deze kinderen kunnen meekomen op school via bijvoorbeeld Jarige Job. 

Help je mee?

Wil je helpen bij het maken van de traktaties? Hiermee help je uiteindelijk kinderen aan een feestelijke verjaardag. Meld je hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

Delen