Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Tuinieren in het Zuiderpark bij Stadsboerderij Herweijerhoeve

Stadsboerderij Herweijerhoeve

19 september 2020
Anna Polakweg 7, 2533 SW Den Haag
13:00 - 15:00
Algemene hulp
1/1

Activiteit

Heb je zin in wat lichaamsbeweging en frisse lucht? Lijkt het je daarbij heel leuk om Den Haag levendiger en gezonder te maken? Kom dan naar de stadsboerderij Herweijerhoeve in het Zuiderpark en steek je handen uit de mouwen. Je gaat aan de slag in de mooie fruittuin, de klussen variëren van nieuwe planten plaatsen tot onkruid verwijderen.

Op de tuin is iedereen welkom, dus je ontmoet je wijkgenoten hier ook. Uiteraard is het niet alleen maar werken in de tuin; tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor koffie en een gezellig praatje. Iedereen kan mee doen met deze activiteit; ook zonder groene vingers ben je welkom. De medewerkers van de Stadsboerderij leggen je graag uit hoe alles werkt. Zoals bij al onze activiteiten zit je ook hierbij nergens aan vast. 

Doelgroep & impact

Op de stadsboerderij Herweijerhoeve zijn veel verschillende dieren te zien. In de dierenverblijven mogen bezoekers de dieren aaien.

Locatie

Deze stadsboerderij ligt aan de rand van het mooie en bekende Zuiderpark. In de buurt ligt Heempark de Heimanshof.

Help je mee?

Zin in een gezellige, groene en actieve middag? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.Delen