Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help de Voedselbank met pakketten uitdelen in Oost

Voedselbank Amsterdam Oost

11 juni 2021
Makassarplein 1, 1095RP Amsterdam
09:00 - 13:00
Algemene hulp
2/2

Activiteit

De Voedselbank verzorgt in Amsterdam op wekelijkse basis 4500 voedselpakketten. Deze pakketten gaan naar individuen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Als vrijwilliger help je de vaste vrijwilligers bij het uitgiftepunt in Oost. Er zijn verschillende klusjes te doen; de pakketten worden uitgedeeld en na afloop moet er worden opgeruimd. Jouw inzet is zeer waardevol voor de Voedselbank, zo kan er namelijk sneller gewerkt worden.


Doelgroep & Impact

De Voedselbank in Amsterdam streeft ernaar wekelijks gevarieerde en gezonde boodschappen uit te delen aan mensen die leven onder de armoedegrens. Zo willen zij armoede tegengaan, en er tegelijkertijd voor zorgen dat voedseloverschotten goed terecht komen. De Voedselbank draait volledig op vrijwilligers, en kan altijd extra handen gebruiken.


Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

Delen