Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Middagwandeling met ouderen van de Buitenhof in het Amstelpark

Zorgcentrum De Buitenhof

10 juni 2021
Nieuw Herlear 2, 1083 BD Amsterdam
13:30 - 14:30
Ouderen
1/6

Activiteit

De buitenlucht is gezond, maar ook fijn. Er is onder ouderen dan ook veel behoefte aan. Helaas zijn veel bewoners zijn rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been en daardoor komen ze weinig buiten. Dankzij jouw hulp wordt het mogelijk om met zoveel mogelijk bewoners een frisse neus te halen!

De bewoners worden door het zorgpersoneel naar buiten gebracht, jij maakt samen met een groepje vrijwilligers, bewoners en de activiteitenbegeleider een wandeling, drinkt een kop koffie en brengt de oudere dame of heer weer terug. De ouderen kijken uit naar je komst!

Let op: tijdens de activiteit ben je verplicht een mondkapje te dragen, neem deze dan ook zelf mee. We gaan in groepjes van 4 (2 vrijwilligers & 2 bewoners) op pad.

Doelgroep & impact 

De Buitenhof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. Sommige bewoners zijn door hun gezondheid niet in staat om veel te kunnen communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het fijn als jij komt helpen om met ze naar buiten te gaan, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. .

Help je mee?

Wil jij meedoen met deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen