Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Ochtendwandeling met ouderen in het Amstelpark

Woonzorgcentrum Vreugdehof

10 december 2019
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
09:30 - 12:00
Ouderen
5/5

Activiteit

Bewegen in de buitenlucht is gezond. Veel bewoners zijn rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been en komen daardoor weinig buiten. Dankzij jouw hulp wordt het mogelijk om met zoveel mogelijk bewoners een frisse neus te halen!  
Jij haalt de bewoners van hun kamer, maakt samen met een groepje vrijwilligers, bewoners en de activiteitenbegeleider een wandeling in het Amstelpark. Ter afsluiting drinken jullie een kop koffie en brengen de ouderen vervolgens weer terug. Bij slecht weer zal er een wandeling gemaakt worden in een overdekt winkelcentrum in de buurt, of is er een vervangend programma binnen de zorginstelling. Bijvoorbeeld gezamenlijk spelletjes spelen. De ouderen kijken uit naar je komst!

Doelgroep & impact 

Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
 

Delen